Om os

Drømmen er at skabe et tidssvarende bageri, med kvalitetsvarer og kunden i centrum. Målet er at kombinere en café og et bageri. 

Jacob er 4. generation i en familie med stolte bagertraditioner. Med udgangspunkt i opskrifter, der er over 100 år gamle, udvikler vi hele tiden produkter, der falder i vores kunders smag. 

Sammen med sit hold af dygtige bagersvende, lærlinge og konditorer, har Jacob skabt sin egen version af et lokalt og moderne bageri. 

Bagværk bagt fra bunden

Vi er en selvstændig bagerforretning, det gør, at vi kan handle hurtigt og prøve ting af uden at skulle spørge et hovedkontor først. 

Sammen med sit hold af dygtige bagersvende, lærlinge og konditorer, har Jacob skabt sin egen version af et lokalt og moderne bageri.  

Besøg vores café

Forkæl dig selv med et besøg i vores café, her byder vi på alt fra brunch, sandwich, frokostanretninger til konditoriets bedste kager.  

Duften af friskbrygget kaffe blander sig med den dejlige atmosfære i kombinationen af cafégæster og de besøgende i bagerbutikken.  

 I sommerhalvåret kan du nyde den velsmagende is fra Voel Ismejeri i vores udendørs caféområde. Den smagfulde is er lavet af lokale råvarer.  

Konditori

Vores konditorer laver hver dag kager fra bunden, som frister øjet og fornøjer ganen. Alt fra konditoriet er lavet af de bedste råvarer, dette sammen med bagværk bagt med hjertet, skaber et slutresultatet der altid er 100% gennemført. 

Vi vejleder i valg til netop din personlige kage til enhver lejlighed, og sammen sørger vi for, at smag og udseende går op i højere enhed.  

Du er altid velkommen til at få en uforpligtende snak med konditoriet om kagen til:

Brylluppet ⁄⁄ Barnedåben ⁄⁄ Konfirmationen ⁄⁄ Fødselsdagen ⁄⁄ Receptionen 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.